Sunday, 15 May 2011

Kirim Berita & Artikel

http://i497.photobucket.com/albums/rr332/jennaaloire/email.jpgKami di Malaysiadaily.net mempelawa seluruh warga Malaysia yang prihatin dengan keadaan sekeliling dan isu semasa yang berlaku untuk menghantarkan sebarang berita sensasi dan informasi terkini untuk diterbitkan di Portal Berita Malaysiadaily.net.

Antara berita dan artikel yang akan diterbitkan di Malaysiadaily.net adalah dalam kategori seperti politik dan isu semasa, sukan, pendidikan, hiburan, bicara agama, IT dan teknologi, perniagaan internet dan berita dari seluruh dunia.

Selain itu, kami juga mempelawa anda untuk menghantar sebarang aduan atau masalah yang terjadi kepada anda dan masyarakat sekeliling. Kategori ini akan diterbitkan di bahagian "Aduan Rakyat".

Pastikan berita dan artikel yang anda hantar adalah benar dan tepat dari sumber yang sahih. Sila berikan nama atau nama samaran termasuk link yang berkaitan di dalam artikel yang anda hantar. Hanya artikel yang tepat dan memenuhi kehendak penerbit Malaysiadaily.net akan diterbitkan.

Semua berita, artikel dan aduan anda perlulah dihantar ke alamat email "malaysiadaily.net@gmail.com" atau menggunakan "Borang Hubungi" yang disediakan.

Kerjasama dan keprihatinan anda amatlah kami hargai.

Admin Malaysiadaily.net